bg

Excellence since 1953

GEEF ELKE RUIMTE HET JUISTE KARAKTER
Een Jabo tapijt of karpet geeft iedere ruimte het juiste karakter. Al sinds 1953. Vandaag de dag worden de tapijten en karpetten ontwikkelt en produceert Jabo Carpets volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften.
soorten
filter1
tapijt
filter2
karpet
werelden
filter4
sisal
filter5
wol
filter6
soft
filter7
blend
kleuren
Here will be a description
AUTHENTIEK
Excellence since 1839. Nederlands ambacht.
DUTCH DESIGN
Exclusieve hoogstaande collecties.
INNOVATIEF
Van ons lusjestapijt tot actuele noviteiten.
1001 DESIGNS
Eigentijds, origineel, altijd passend.
ONZE HISTORIE
Van Besouw is een merk met rijke historie. Zo'n 180 jaar geleden werd dit bedrijf gestart door Familie Van Besouw uit Goirle. Gesteund door de snelle technologische ontwikkelingen bleef Van Besouw innoveren. Belangrijk ankerpunt: in de jaren '60 ontwikkelde Van Besouw het befaamde lusjestapijt; in samenwerking met industrieel ontwerper Benno Premsela.
DUURZAAMHEID
Jabo tapijten en karpetten staan bekend om hun lange levensduur. De producten die wij produceren, zijn stuk voor stuk van de hoogst denkbare kwaliteit, zonder concessies. Pure materialen die lang mee gaan. Daar kun je het verschil mee maken. Ook onze stalenservice is uiterst duurzaam. Op deze manier dragen ook wij ons steentje bij aan een duurzame samenleving.
ECOLOGISCHE STALENSERVICE
Alleen gebruiken wat nodig is. Dat is het motto. We zijn u graag van dienst met onze Quick Sample Service. Project afgerond? Dan nemen we de stalen graag retour, zodat wij ze opnieuw kunnen gebruiken.